Postów: 232 Miejscowość: Legnica Data rejestracji: 28.08.10
Dodane dnia 30-10-2011 20:38
pomagamyDBVpl napisał:
kochani założyłam bloga na stronie neon24.pl; salon24.pl; 3obieg.pl i newsweek.pl. Będę apele tam zamieszczać raz lub... dwa razy na tydzień, aby nie być "oskarżona" o spamowanie.
Rodzice i/lub użytkownicy którzy pierwsi się wypowiedzą i podadzą imię i nazwisko potrzebującego pod postem, będą umieszczeni w pierwszej kolejności. Można potem na prywat pisać jak apel na blogu ma wyglądać
Apele na salon24.pl; lubczasopismo.salon24.pl; latte24.pl; 3obieg.pl; neon24.pl i newsweek.pl
* 1 procent podatku, o naszej stronie, Mariusz Stępniak, Nikola Kabat, Monika Długołęcka, Olga Fijałkowska, Mateusz Skoczylas, Dawid Dembiński, Monika Stawińska, Maciej Reich, Karol Michalski, Alan Lipnicki, Jakub Popko, Maciej Nowaczyk, Maciej Kozłowski, Marika Kassan, Kamil Czarnota, Mateusz Saletra, Ewelina Skarżyńska, Mateusz Szostak, Emilia Ludyk, Joanna Wiśniewska - Salej, Natalia Sidło, Marcelina Jaworska, Wojciech Tomaszewski, Katarzyna Sekular, Hubert Borowski, Anna Wilczyńska, Wiktor Szczech, Adrian Anioł, Wiktoria Pykało, Ewelina Piasecka, Karol Kulka, Piotr Tymków, Daniel Dąbrowski, Piotr Radoń, Piotr Kuźniak, Mateusz Karpiński, Natalia Bielak, Katarzyna Rocka, Marcel Sztuk i Tadeusz Łysek
Proszę, wszystkich którzy zgłosili się z prośbą o dodanie apelu na powyższe portale, o podesłanie mi do 2-3 zdjęć na e-mail pomagamydbvpl@gmail.com.
Zapraszam do dalszego polecania apeli.
-------------
Moniko kochana przepraszam za edycje postu twojego, ale przez przypadek, usunęłam 1 główny post zamiast go edytować
--------------
MoniQue napisał/a:
nie ważne jaki schemat wybierzesz do dodawania apeli,bo i tak znajdzie się osoba której coś będzie nie pasować;D - tak jest zawsze
Postów: 1157 Miejscowość: Stare Święcice Data rejestracji: 03.09.10
Dodane dnia 30-10-2011 21:06
odwiedziłam dzisiaj tą stronkę świetny pomysł. W ten sposób zwiększają się szanse na to, że o Choruszkach dowiedzą się nowe osóbki.
Zgadzam się z Moniką.
Hmm myślę, że w pierwszej kolejności można dodawać apele osóbek, które walczą o swoje życie
Dodane dnia 31-10-2011 20:39
Kasieńko świetny pomysł z tym blogiem co do apelików to Ty kochana najlepiej się orientujesz,które dzieciaczki najbardziej potrzebują pomocy Zgadzam się z Oleńką,pilne apele o pomoc , gdy każda minuta jest cenna, są najważniejsze. Ściskam mocno.
Postów: 2390 Miejscowość: Berlin Płock Kwidzyn Racibórz Zgorzelec Inowrocław Data rejestracji: 20.08.10
Dodane dnia 01-11-2011 00:33
kochane dziekuje za opinie!
wiec poki wiecej osob nie wypowie sie tutaj (Mateuszek pojdzie jako 4) tak bede robic a wtedy losowo - troche o doroslych a troche o dzieciacvh aby bylo po rowno. :***
Kasiulku,w pełni zgadzam sie tutaj z Olą i Joasią pilne apele choruszków walczących o swoje życie gdzie liczy sie każda minuta są priorytetem ,wiec myślę ,że nikt nie będzie przeciw temu a później tak jak piszesz - losowo i będzie po sprawiedliwości
Moich apeli tutaj nie ma,więc w rzeczywistości nie powinnam się wypowiadać i to była tylko z mojej strony sugestia.
Pozdrowionka dla wszystkich
Postów: 2390 Miejscowość: Berlin Płock Kwidzyn Racibórz Zgorzelec Inowrocław Data rejestracji: 20.08.10
Dodane dnia 01-11-2011 16:20
kochana kazda sugestia jest na wage zlota a pytanie dotyczy wszystkich!
milo jak wiecej osob tutaj wypowie sie, bede miala rowniez ulatwienie kto nastepny w kolejnosci, oprocz tak jak sugierujecie pilnych apeli :***
Dodane dnia 01-11-2011 16:48
Bardzo proszę, żeby ten apel potraktować jako bardzo pilny i pomóc bez zbędnej zwłoki. Jeżeli możesz przekaż tę informację dalej. http://dawiddembinski.hpu.pl
Andrzej Adamiak
Edytowane przez pomagamyDBVpl dnia 09-08-2012 00:42
Dodane dnia 02-11-2011 14:07
Zgadzam sie z przedmówczyniami, najważniejsze są dzieci które potrzebują natychmiastowej pomocy. Jezeli chodzi o osoby dorosłe to proszę o apel dla Emila Gruszczyńskiego