Postów: 2390 Miejscowość: Berlin Płock Kwidzyn Racibórz Zgorzelec Inowrocław Data rejestracji: 20.08.10
Dodane dnia 26-04-2012 22:22
slavkoplus napisał/a:
Dziękuje Kasiu(adminki) za zaproszenie na ta stronę. Moze i dzięki mnie wiele osób o dobrym otwartym sercu trafi tutaj i pomoże bliźnim.Sam również będę czynił starania aby pomagać więcej.Pozdrawiam serdecznie
Postów: 2390 Miejscowość: Berlin Płock Kwidzyn Racibórz Zgorzelec Inowrocław Data rejestracji: 20.08.10
Dodane dnia 26-04-2012 22:29
slavkoplus napisał/a:
Dziękuje Kasiu(adminki) za zaproszenie na ta stronę. Moze i dzięki mnie wiele osób o dobrym otwartym sercu trafi tutaj i pomoże bliźnim.Sam również będę czynił starania aby pomagać więcej.Pozdrawiam serdecznie
Slawku to ja dziekuje ze zechciales dolaczyc na nasza strone i nam pomagac, nawet duchowo. przede wszystkim dziekuje za wczorajsza dluga rozmowe. pamietaj o naszych sloneczkach i bywaj u nas.
Dodane dnia 25-10-2012 17:32
Vanessa napisał/a:
Witam moi kochani :-) mało piszę ale często czytam. KRYNIU
kochana ... dawno tu o dzieciach nie pisałam wiec podwójnie mi miło iż pamiętasz o moim maluszku najmłodszym:-)to bardzo miłe-DZIĘKUJĘ :-* (...) Pozdrawiam ciepło i serdecznie :-)
Joanna74 napisał/a:
jest Pani niesamowita.... faktycznie aniołek.... dziękuję bardzo się ciesze ... aż nie mogę uwierzyć że jednak sie Pani udało DZIĘKUJĘ BARDZO !!!
Dodane dnia 14-02-2013 17:44
mamakarolka napisał/a:
Kochani chciałabym was prosić o ciuszki dla mojego synka Karolka najbardziej potrzebuje spodnie bluzeczki na długi i krótki rękawek a także szelki bo nigdzie nie moge dostać. bardzo pilnie potrzebuje także spacerówki bliźniaczej (...)